info & contact

Benieuwd of Studiekeuze Houten wat voor jou is?
Vraag dan nu een gratis oriënterend gesprek aan!
Je kunt me bereiken op 06-43016098 en via hester@studiekeuzehouten.nl
De gesprekken zijn aan het Buiswater 31 in Houten.

Op de site staan opties genoemd waar je uit kunt kiezen. Wil je liever losse gesprekken voeren? Of heb je een ander idee? Ook dit is mogelijk. Neem contact met me op zodat we kunnen bespreken wat voor jou het beste werkt.

Hester

over mij

Zelf heb ik na mijn VWO er voor gekozen Algemene Letteren te gaan studeren aan de Universiteit Utrecht. Ik vond op school Nederlandse literatuur en kunstgeschiedenis leuk en in deze studie kon je dat combineren. Na mijn opleiding ben ik al snel de kant van ontwikkeling van mens en organisatie opgegaan en heb ik ruim 12 jaar binnen het bedrijfsleven gewerkt als HR adviseur.

In 2007 heb ik mijn eigen bedrijf LefAdvies opgezet om me zo meer te richten op waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg, het coachen en begeleiden van mensen in hun loopbaan, daarnaast ben ik nog steeds als HR Business Partner a.i. werkzaam. In 2015 heb ik  de minor Jeugd en Ontwikkelingspsychologie gevolgd en daarna de opleiding tot studiekeuzeadviseur, ik blijf het leuk vinden me te ontwikkelen.

Verder ben ik getrouwd en heb twee leuke pubers in huis, een dochter van 23 en een zoon van 21.

Ik ben SPHBO erkend registercoach (registratienummer 34432-30139) en ben aangesloten bij VvSL, Vereniging van Schooldecanen en Loopbaanbegeleiders.

Phbo_VvSL

 


Studiekeuze Houten is onderdeel van LefAdvies
bureau voor coaching, loopbaanbegeleiding en HR advies
www.lefadvies.nl  .  KvK30221788